EDUCATION

Förarutbildning
Teknik och hjälpmedel i all ära – men vem har instruerat dig praktiskt om hur de ska hanteras och vad syftet med hjälpmedlet är? Vad krävs egentligen av dig som förare för att tekniken ska hjälpa dig och inte försämra en eventuell situation? I våra utbildningar strävar vi efter att du ska lära dig varför bilen eller föraren gör som den gör, och hur du bör agera för att ha kontroll genom hela situationen.

Har du anställa som kör bil i tjänsten?
Har du tänkt på att de som kör bil i tjänsten oftast utsätts för allra störst risk i sitt yrkesutövande just där – ute i trafiken? Många företag har i sin personalpolicy (HMS Hälsa, Miljö, Säkerhet) att de som kör bil i tjänsten också ska förses med förarutbildning för att öka säkerhetsnivån under arbetstid.
slidshow_1_039
4-timmars trafik- och förarsäkerhetsutbildning
På vår 4 timmars utbildning får du lära dig om den teknik dagens bilar är utrustade med, vad de hjälper till med och hur du ska hantera dem – detta i kombination av lite teori, praktik och direkt återkoppling efter genomförd manöver. Vi jobbar med säkerhet, manövergård (trånga utrymmen, fickparkering mm), broms- undanmanöver samt broms i kurva. I våra broms- undanmanöver vill vi efterlikna de hastigheter som vi kör på våra landsvägar för att få en så verklighetsbaserad utbildning som möjligt.
Utbildningen genomförs på Karlskoga Flygplats om inget annat är överenskommet, och riktar sig till dig både som privatperson eller som arbetsgivare.

Avancerad förarutveckling
Detta är en utbildning för dig som håller på med motorsport, har arbetsuppgifter som kräver större föraregenskaper eller att du vill utvecklas ytterligare som chaufför. Inom motorsporten är det viktigt att alla komponenter håller hög standard för att nå framgångar – där i ska också chauffören prestera sitt bästa. Vi hjälper dig att utvecklas som chaufför för att du ska kunna leverera det bästa och snabbaste från förarsätet.

Våra instruktörer har många års erfarenhet från motorsport genom eget tävlande, förarutveckling och traditionella förarutbildningar.RallycrossRX

Vår utbildning i avancerad förarutveckling kan arrangeras individuellt eller i grupp. Kontakta oss via telefon eller e-post om ni har frågor eller vill göra en bokning.

Läs mer om vår ”Rallycross RX – Winter Training Camp” som hålls i Arjeplog 27 februari – 1 mars. Klicka här eller på bilden för att ladda ner pdf-fil en med all information om eventet.

Välkomna!
[/su_note]